Ψητά ροδάκινα με παγωτό

2017-07-13Συνταγές

Ένα πανεύκολο, γρήγορο, γευστικό και ελαφρύ επιδόρπιο είναι τα ψημμένα ροδάκινα με παγωτό!

 

 

 

 

Για 6 μερίδες θα χρειαστείτε:

  • Παγωτό (εγώ προτιμώ καϊμάκι)
  • 6 Ροδάκινα
  • Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση:

1. Βάλτε ένα τηγάνι-γκριλ σε μέτρια φωτιά.

2. Κόψτε τα ροδάκινα στα 2 και αλέιψτε τα με λίγο ελαιόλαδο, ώστε να μην κολλήσουν στο γκριλ.

3. Ψήστε τα από τις 2 πλευρές για 4-5 λεπτά την κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν.

4. Σερβίρετε με παγωτό της αρεσκείας σας. 

 

Τα ψημμένα ροδάκινα μπορούν να σερβιριστούν και με το κυρίως πιάτο, όπως το χειμώνα χρησιμοποιούμε τα μήλα και τα κυδώνια!

 

Θα βρείτε την αρχική συνταγή εδώ: http://www.thekitchn.com/how-to-grill-peaches-246268